Cégünkrol Elérhetoségeink Munkatársaink  
     

LUX Otthon Kft.KezdőoldalIngatlanok


Kozvetites
Kivitelezes
Kiadvanyok

LetölthetőDokumentumokKiadványok

Megbízóinknak:

Első lépések
Értékegyeztetés
Hirdetés
Kiajánlás
Ajánlat
Adás-vétel Megbízási feltételek

Érdeklődőinknek:


Megbízásunk:

Első lépések:
Érdeklődőinknek elegendő telefonon felkeresni minket, hogy munkatársunk teljeskörű felvilágosítást adjon. Ezek után időpont egyeztetéssel, akár helyszinen is lehetőség van a személyes találkozásra, valamint eladási megbízás aláírására.

Értékegyeztetés:
Megbízás esetén a helyszinen ingyenes értékfelmérést végzünk, melyet egyeztetve egyfelünkkel közösen határozzuk meg az ingatlan meghirdetési értékét.

Hírdetés:
Továbbiakban fényképeket készítünk és felvesszük az ingatlan főbb paramétereit, majd adatbázisunkban való rögzítés után az ingatlant internetes és nyomtatott formában hirdetjük.

Kiajánlás:
Minden újonnan felvett ingatlan bekerülésekor visszakeressük a közelmúltban beérkezett igényeket és kiajánljuk a lehetséges vevőknek.
Fontosnak tartjuk, hogy érdeklődőinkkel személyes kapcsolatot tartsunk fent, így megismerve az igényeket, a számukra leginkább megfelelő ingatlant tudjuk megkeresni.

Ajánlat:
Amennyiben érdeklődőnk úgy érzi megtalálta a neki leginkább megfelelő ingatlant, vételi ajánlatot tesz rá. Ezen ajánlatot továbbítjuk ügyfelünknek és tárgyalunk a részletekről.

Adás-vétel:
Az ingatlanközvetítő munkája nem ér véget a házak bemutatásánál!
Számunkra fontos, hogy irodánkon keresztül ne köttessenek egyik fél számára sem előnytelen szerződések. Az adás-vételi szerződések megkötése az ügyvédi jelenléten felül megköveteli a közvetítők figyelmét is. Így az adás-vételi szerződés levezetése kulcsfontosságú része munkánknak.

 

Megbízási feltételeink:

- Megbízásainkban nem várunk el kizárólagosságot.

- Közvetítési jutalékunk a vételár nettó 3%-a, melynek megfizetése az adás-vételi szerződés megkötése után a foglalóból történik irodánk részére.

- A jutalék kizárólag az általunk közvetített ügylet lebonyolítása után fizetendő.